Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Werknemers Vacatures Allround Timmerman
1 van 4

Allround Timmerman

Aan de slag als allround timmerman bij Jobshift

JobShift heeft een groot netwerk met diversen opdrachtgevers. Wij helpen jou aan de baan of opdracht die het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij ons heb je als Allround Timmerman de keuze!

Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerd personeel wat zich wil inzetten als Allround Timmerman bij onze klanten voor renovatie en nieuwbouw projecten.

Heb jij ervaring als Allround Timmerman in één van deze sectoren neem dan contact met ons op. Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers ervaren timmermannen voor langdurige projecten. De werkzaamheden vinden plaats in de randstad.

Functie eisen:
  • Aantoonbare werkervaring
  • Rijbewijs
  • VCA