Werknemers Werkgevers
Schrijf je in
Werknemers Vacatures Grondwerker
1 van 4

Grondwerker

Aan de slag als grondwerker bij Jobshift Uitzendbureau

Jobshift Uitzendbureau heeft een groot netwerk met diversen opdrachtgevers. Wij helpen jou aan de baan of opdracht die het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, bij ons heb je als grondwerker de keuze!

 

Jobshift Uitzendbureau is voortdurend op zoek naar gemotiveerd personeel wat zich wil inzetten als grondwerker bij onze klanten.

 

Als grondwerker moet je o.a. sleuven en gaten graven waarna deze moeten worden gedicht en afgewerkt. Dit wordt meestal in ploegendienst gedaan. Andere werkzaamheden zijn het voorsteken bij graafwerkzaamheden van graafmachines en grond egalisatie d.m.v. een laser.

 

Deze werkzaamheden vinden plaats in de Randstad.

Functie eisen:
  • VCA
  • Rijbewijs